Constructii Sibiu

Închirieri de utilaje de construcții reprezintă o soluție ideală pentru companiile și persoanele care au nevoie de echipamente de înaltă performanță fără a face o investiție majoră în achiziționarea lor. Acest serviciu oferă acces la o gamă variată de utilaje moderne și bine întreținute, potrivite pentru diverse proiecte de construcție, demolare sau renovare.

Avantaje ale închirierii utilajelor de construcții

  • Reducerea costurilor: Închirierea elimină necesitatea investițiilor mari pentru achiziționarea utilajelor, ceea ce este deosebit de benefic pentru proiectele pe termen scurt sau ocazionale.
  • Acces la echipamente moderne: Companiile de închiriere de utilaje oferă adesea echipamente moderne și bine întreținute, asigurând eficiență și siguranță sporită pe șantier.
  • Flexibilitate: Închirierea permite ajustarea rapidă a echipamentelor necesare în funcție de stadiul proiectului, fără a fi necesară gestionarea unui parc de utilaje propriu.
  • Întreținere inclusă: Majoritatea contractelor de închiriere includ servicii de întreținere și reparații, reducând astfel responsabilitatea și costurile suplimentare pentru client.
  • Eliminarea costurilor de depozitare: După finalizarea unui proiect, echipamentele sunt returnate, eliminând necesitatea de a asigura spații de depozitare pentru utilaje mari și costisitoare.
  Tipuri de utilaje de construcții disponibile pentru închiriere

Excavatoare: Utilizate pentru săpături și lucrări de terasament.

Buldozere: Folosite pentru nivelarea terenului și alte lucrări grele.

Macarale: Necesare pentru ridicarea și mutarea materialelor grele.

Stivuitoare: Esențiale pentru manipularea și transportul paletilor cu materiale.

Generatoare: Furnizează energie electrică pe șantierele fără acces la rețea.

Compresoare: Utilizate pentru alimentarea sculelor pneumatice și pentru alte aplicații care necesită aer comprimat.

  • Prepararea terenului: Curățarea și pregătirea terenului pentru instalarea elementelor de amenajare, inclusiv nivelarea și fertilizarea solului.
  • Plantarea și amenajarea: Plantarea plantelor conform planului de amenajare și instalarea elementelor de construcție, cum ar fi aleile, terasele și elementele decorative.
  • Instalarea sistemelor de irigații și iluminat: Implementarea sistemelor de irigații pentru a asigura o udată corespunzătoare a plantelor și instalarea iluminatului pentru a crea ambianța dorită în timpul serilor. 

 

345

clienți

 

2478

ore lucrate

 

26

angajați

Adresă

Str. Distributiei, nr. 33A, Sibiu

Telefon

0721 264 044