Constructii Sibiu

Pavajele sunt materiale de construcție utilizate pentru a crea suprafețe pavate, cum ar fi trotuare, alei, drumuri și terase. Ele pot fi realizate din diverse materiale, inclusiv beton, piatră naturală, asfalt, cărămidă și plăci ceramice. Pavajele reprezintă o alegere populară pentru amenajarea spațiilor exterioare datorită funcționalității și diversității lor estetice.

 • Pavaje din beton: Acestea sunt durabile și versatile, fiind disponibile într-o varietate de forme, dimensiuni și culori. Pavajele din beton pot fi turnate în loc sau prefabricate.

  Pavaje din piatră naturală: Realizate din granit, calcar, ardezie sau alte tipuri de piatră, aceste pavaje oferă un aspect natural și estetic. Sunt foarte durabile, dar pot fi mai costisitoare și mai dificile de instalat.

  Pavaje din cărămidă: Pavajele din cărămidă sunt clasice și oferă un aspect tradițional. Ele sunt rezistente și ușor de întreținut, dar pot fi mai scumpe decât alte opțiuni.

  Pavaje din asfalt: Acestea sunt frecvent utilizate pentru drumuri și parcări. Sunt economice și oferă o suprafață netedă, dar pot necesita întreținere periodică pentru a preveni crăparea și deteriorarea.

  Plăci ceramice: Folosite adesea pentru terase și curți interioare, plăcile ceramice sunt estetice și ușor de curățat. Totuși, ele pot fi mai puțin rezistente la impact și la schimbările de temperatură.

Caracteristici ale pavajelor

 • Durabilitate: Pavajele trebuie să fie suficient de rezistente pentru a suporta traficul și condițiile meteorologice.
 • Estetică: Aspectul pavajelor este important, mai ales pentru zonele rezidențiale și comerciale.
 • Întreținere: Anumite tipuri de pavaje necesită mai multă întreținere decât altele, cum ar fi curățarea, repararea crăpăturilor sau înlocuirea elementelor deteriorate.
 • Cost: Prețul pavajelor variază în funcție de materialul ales, complexitatea instalării și durabilitatea dorită.

 

345

clienți

 

2478

ore lucrate


26

angajați

Adresă

Str. Distributiei, nr. 33A, Sibiu

Telefon

0721 264 044